Wie/wat is SQLSupport

Kennismaken met SQLSupport
• SQL Server-specialist
• Een samenwerkingsverband van zelfstandige professionals
• Ervaren SQL Server DBA’s en ontwikkelaars
• 24/7 bereikbaar om vragen van onze klanten te beantwoorden
• Uniek in de markt

Team van SQLSupport
Een aantal teamleden van SQLSupport

Het team van SQLSupport
Ons team kent de SQL Server-materie van voor tot achter en helpt u bij het oplossen en voorkomen van problemen. Niet alleen bij de database-engine, maar ook de bijbehorende componenten zoals SSRS, SSIS en SSAS; SQL Server is immers meer dan alleen een database-managementsysteem. Onze medewerkers hebben een flinke dosis kennis van de ‘omliggende’ systemen. Het gaat om onderliggende besturingssystemen, storage en virtualisatie-oplossingen, maar ook om applicaties zoals C#-applicaties, SharePoint en BizTalk maar zeker ook PowerBI.
Ook voor vragen over de Azure-oplossingen van SQL Server kunt u bij ons terecht.

Het SQLSupport team heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We kijken net wat verder dan veel andere DBA’s en zijn daarom voor u een goede sparringpartner en ondersteunende partij. We helpen u uw SQL Server database en/of omgeving toekomstproof te maken en zorgen voor een optimale performance. Daarbij leveren we hoge kwaliteit en continuïteit zonder veel overhead. We houden van korte communicatielijnen en kennen onze klanten en hun omgeving.

Zelfstandige specialisten
SQLSupport werkt op een andere manier dan de meeste bedrijven. Wij werken samen met een steeds groter wordende groep zelfstandige SQL Server-specialisten.
Niet alle bedrijven hebben budget of voldoende werk voor één of meerdere senior SQL Server-specialisten, maar voelen wel de noodzaak om de bestaande omgeving te kunnen beheren, monitoren en verbeteren om zo te zorgen voor continuïteit van de eigen dienstverlening. Met onze werkwijze is dat wel mogelijk. Door de korte lijnen kunnen we snel die specialist aanhaken die nodig is om een specifiek issue op te lossen.

Nog een reden waarom wij op deze manier werken, is het feit dat we samen met collega-specialisten aan de slag kunnen. In tegenstelling tot andere projecten, waar we vaak de enige specialist zijn. Samen kunnen we overleggen en ervaringen uitwisselen om zo onze gezamenlijke projecten op een hoger niveau brengen.

Dankzij onze brede en langdurige ervaring met het gebruik van SQL Server weten wij exact wat er nodig en gewenst is. Daarnaast hebben we de kennis, motivatie en flexibiliteit van zelfstandige professionals en de kracht van een team van gelijkgestemde specialisten met ieder een eigen specialisme en netwerk. We kunnen continuïteit leveren en een hoog niveau handhaven, ook bij ziekte of uitval van één van de collega’s.